TRE® je sistem vježbi koji, kontrolirano inducirajući prirodni mehanizam vibriranja i tremora mišića, vodi naš organizam prema stanju vitalnosti, smirenosti i ravnoteže. Tehnika je prikladna i prilagodljiva i za osobe koje radne dane provode za stolom, ali i za vrhunske sportaše.

TRE® je inovativna ali jednostavna praksa s kojom vas upoznajemo kroz nekoliko dolazaka, i nakon toga je možete nastaviti raditi samostalno. Vrlo često već od prvog termina rezultira osjetnim osjećajem otpuštanja napetosti, a redovitom praksom taj osjećaj počinje biti kontinuirano prisutan.

Ova praksa osvješćuje osjećaj samoregulacije, postavljanja zdravih granica prema situacijama koje su vam stresne, i podiže vašu sposobnost da na sve situacije reagirate smireno i na za vas najbolji način. Vremenom zaista možete osjetiti kako postajete otporni na stres, te da vas sve manje podražaja može izbaciti iz ravnoteže. Ovo je prirodna reakcija koja dolazi iz bioloških mehanizama uravnoteženja vašeg nervnog sustava na kojoj je, između ostalog,utemeljena teoretska osnova TRE® prakse.

Najčešći feedback klijenata nakon prve prakse je veliki osjećaj smirenosti, a zanimljivo je da je dobar dio klijenata primjetio da su im se nakon prakticiranja TRE®-a “otvorila” rješenja izazova kojima su se već neko vrijeme bavili. Više o tehnici i našim radionicama pročitajte >>>ovdje .

Dojmovi s naših TRE radionica

I can't believe I've never heard of this before. My favourite part of TRE is self-regulating and something you can do whenever you feel like it, and release you feel from it - it's like magic.

I'm eager to continue this practice and take what I've learned from Dijana, and continue this journey with my body, connecting and releasing.

This is one of the kind experience for tension release. I'm so grateful to have learned about TRE thanks to Dijana!

Cait Greely TRE workshop 22/02/2019

After few sessions I can already tell TRE is improving my life.

I'm looking forward to taking what I learned here and incorporating it into my daily practice.

I've never experience anything like TRE for releasing the tension I carry. I can feel improvements immediately when I leave the session.

Gus 22/02/2019

Prvi trening je bio osvježavajući, kao dobar san. Drugi trening me je pomaknuo iz osjećaja zaglavljenosti koji sam imala dan prije, drugi dan sam bila kao "nova ja".  Pasala mi je atmosfera u kojoj smo vježbali, muzika, meditacija, i osjećala sam se sigurno i opušteno. Svakako ću nastaviti sa vježbanjem i preporučiti i prijateljima, jer je ovo jednostavna i vrlo korisna tehnika.

Anamarija V. 24/05/2018

TRE tečaj pomogao mi je uvelike u vrlo stresnoj zivotnoj situaciji .... treninzi su bili najbolji moguci alat u svakodnevnici, pomazuci da napravim vrijeme za sebe i osjetim znacajno olakšanje nakon svakog treninga I sagledavajuci svoju situaciju svaki puta sve jednostavnijom.

Oduševljena sam citavim konceptom treninga I laganim vjezbama za koje nisu potrebne ranije pripreme.

Osjecaj nakon treninga je neprocjenjiv

Mirela K. 24/05/2018

Osjetila sam djelovanje TRE-a odmah, već na prvoj radionici. Ono čega se posebno sjećam je glas voditeljice, koji mi je pomogao da se opustim i vježbam bez primisli o tome da li radim ispravno ili ne. Nakon radionice sam se osjećala jako opušteno, i to je trajalo cijeli taj dan, što je bilo posebno ugodno.

Cijela atmosfera radionice je bila kao balon koji mi je donio ogroman osjećaj lakoće.

Nina K. 24/05/2018

TRE je pomogao onom dijelu mene koji je tražio pažnju i olakšanje. Osjećala sam se puna energije i svjesnosti. kako je praksa napredovala osjetila sa i onaj tamniji dio sebe, ali ne kroz negativno negativno nego kao iscjeljujuće iskustvo. Osjećala sam se vrlo sigurno i slobodno da se prepustim iskustvu kakvo god bude, bez pritiska i otvorena za sve što se može desiti. ovo je vrlo jednostavna i zabavna tehnika koju bi mogla (i vjerojatno htjela) prakticirati i moja baka.

Jasna B. 24/05/2018

OTPORNI NA STRES TRE® programi

Namjenjeni su osobama koji žele individualni, osobni pristup i potpunu posvećenost voditeljice njihovom osobnom ritmu otpuštanja obrazaca napetosti. Pristup je prilagođen zahtjevnim klijentima i korporativnom okviru.

VIP program – individualni rad 1:1

TEAM program – za male timove do 3 osobe. Preporuka je da se timovi grupiraju prema osobnom afinitetu, kako bi se ljudi u njima bili u ugodnom i prijateljskom okruženju.

Preporučena dinamika početka prakse su 4 termina u ritmu 1 x tjedno, te nastavak prema dogovoru.

Radionice vodi Dijana Novak Krešić, certificirani TRE® provider.