Portret Tvojeg Brenda – workshop

Ovaj portret je slika onoga kako Te vide tvoji klijenti, kupci, korisnici. Obično radimo sliku, model ili portret Tvojeg idealnog klijenta – no ovdje će isti biti u ulozi promatrača.

U stvarnosti, naši klijenti i jesu promatrači koji nas gledaju, na svoj način doživljavaju i prosuđuju, i u nekom trenutku odlučuju hoće li nam se na neki način približiti, ili samo prošetati dalje.

Zbog toga predlažem istražiti što je to što drugi u nama vide, kako im zvučimo i kako im izgledamo. Ovaj portret je suma svega što Ti i Tvoj posao predstavljate, radite, kako se ponašate, što govorite, kako zvučite i što je još važnije, kako vas vide, čuju i osjećaju drugi.

Znam, u prvi tren ti je došlo da se okreneš na peti i pobjegneš s ove stranice koliko te noge nose – ali nemaj tremu, uvijek se događa da istina koju se bojimo čuti nije ona i koju čujemo.

Osnovne premise ove radionice su da se ne kritizira niti ne preispituje način rada ili temu tvog posla, i riječ “trebao bi” izbjegavamo u što širem luku – zato što vjerujem da si stručnjak u svom poslu i da imaš svoje valjane i snažne razloge zašto radiš ono što radiš, i da daješ najbolje od sebe.

Kako i što radimo

U fokus stavljamo vrijednosti koje želiš svojim radom prenijeti i način kako su iste vidljive. Istražujemo tvoju autentičnost i posebnost u oku promatrača. Istražujemo da li je i kako tvoja osebujnost dovoljno vidljiva oku budućeg klijenta – promatrača.

Ovo je na neki način dijagnostička radionica, ali dijagnozu i sam lijek ćeš si dati sam, jer si ti taj koji će kroz vođeni proces ove radionice, pomoću svojih vlastitih uvida i uvoda drugih sudionika radionice sam složiti portret svog brenda, i potom sam vidjeti da je on to što želiš emitirati u svijet, koje dijelove želiš pojačati, a koje zanemariti.

Radionica je održana 13.10.2018 u 15.30 – 17.30, u Akademiji Likovnih Umjetnosti u Zagrebu, u sklopu 4th International Expressive Arts Therapy & Coaching Conference

Za sve dodatne informacije mi slobodno dropnite poruku ili email na dnk@dnk.com.hr

*fotografija u naslovu je posuđena od Jenny Odell