Otporan na Stres s TRE® – mini-grupe

Radionice za one koji žele naučiti i/ili obnoviti znanje tehnike TRE® (tension release exercise), kako bi angažirali svoje prirodno ugrađene potencijale otpuštanja dnevnog i kroničnog stresa.

TRE® jednostavna opuštajuća tehnika kojom se naš organizam dovodi u stanje pokretne meditacije. Vjerujem da pojmovi “organizam” “pokretna” i “meditacija” napisani zajedno zvuče neobično – ali to je upravo ono ono što se u praksi TRE događa – laganim vježbama otvaramo mogućnost svojem organizmu da se kroz ugodnu vibraciju riješi napetosti pohranjene u mišićima, vezivnim tkivima i nervnom sustavu, i to sve zajedno čini neizmjerno ugodno i opuštajuće iskustvo.

Vježbe su jednostavne i potrebno je nekoliko puta odvježbati uz certificiranog providera TRE® prakse, kako bi nakon toga mogli praksu nastaviti sami. TRE® je prilagođen i ljudima koji rade sjedeći, ali i vrhunskim sportašima, i jednima i drugima će pomoći da riješe ograničenja i povećaju granice sposobnosti svojeg organizma.

Tehnika i način rada je prilagođen i korporativnim standardima.


“Otporan na Stres s TRE” program

Program se sastoji od 4 tjedna dolaska, u mini grupi od samo 3 -4 polaznika.

Svaka grupa se sastaje 4x, i nakon toga ćeš znati praksu nastaviti sam.

Ovako TRE izgleda kod nas:

U ovako malog grupi dobijaš najbolju varijantu prakse: potpunu pažnju voditeljice Tvojem procesu otpuštanja stresa, i snagu i podršku grupe.

Cijena za sva 4 dolaska je 480kn.

Svoje mjesto rezerviraš prijavom na mail hello@dijananovak.com

Rezervaciju potvrđuješ uplatom koju je potrebno izvršiti 3 dana prije početka grupe. Podatke za uplatu ćeš dobiti mailom, odmah po prijavi.

Platiti se može kreditnom karticom (Visa, Maestro i Mastercard jednokratno, ili Visa i Mastercard karticama ZABA-e do 6 rata) ili na žiro račun poduzeća (podaci u mailu). Za sve uplate izdajemo račun.

Sljedeći termin početka mini grupe je u planu – javite se porukom ili mailom!

Imaš pitanje? Pošalji poruku ili mail na hello@dijananovak.com


Cait Greely / TRE workshop

I can’t believe I’ve never heard of this before. My favourite part of TRE is self-regulating and something you can do whenever you feel like it, and release you feel from it – it’s like magic.

I’m eager to continue this practice and take what I’ve learned from Dijana, and continue this journey with my body, connecting and releasing.

This is one of the kind experience for tension release. I’m so grateful to have learned about TRE thanks to Dijana!

Cait Greely TRE workshop

Više dojmova s naših radionica pročitaj ovdje>>


O TRE® praksi

TRE® praksa kod većine ljudi od prvog termina rezultira osjetnim osjećajem otpuštanja napetosti, a redovitim vježbanjem taj osjećaj počinje biti kontinuirano prisutan.

TRE® je sistem vježbi koji, kontrolirano inducirajući prirodni mehanizam vibriranja i tremora mišića, vodi naš organizam prema stanju vitalnosti, smirenosti i ravnoteže. Tehnika je prikladna i prilagodljiva i za osobe koje radne dane provode za stolom, ali i za vrhunske sportaše.

Više o praksi pročitaj ovdje >>>>

Mogla bih ti danima pričati o osjećaju savršenog opuštanja nakon TRE prakse – i nakon tri i pol godine mi je još uvijek nevjerojatno kako nešto tako jednostavno može biti toliko djelotvorno.

Još više je fascinantan naš organizam, čiji savršen sustav uz malu pomoć, prirodno teži doći u svoje prirodno i harminično stanje. Osobno, preferiram baš takve prakse – one koje slijede prirodni tempo i koriste mehanizme koji već postoje u našem tijelu i umu – što je i razlog zašto je TRE praksa koju i sama redovito radim, i koja mi pomaže podići nivo spremnosti za sve izazove koje život donosi.

Gus / TRE workshop

After few sessions I can already tell TRE is improving my life.

I’m looking forward to taking what I learned here and incorporating it into my daily practice.

I’ve never experience anything like TRE for releasing the tension I carry. I can feel improvements immediately when I leave the session.

Gus

Svoj prvi susret s TRE sam opisala u članku koji možeš pronaći ovdje >>>>