KREATIVNI BOOSTER KIT

je coaching program s 8 jednostavnih zadataka putem kojih ćeš pronaći i materijalizirati jedan mali komadić svojeg osobnog blaga, i spremiti ga za sretan ulazak u 2019 godinu. Prijavi se i pogledaj ga odmah!

Program se događao krajem 2018 u FB grupi Kreativna Biznis Zona– i pozvani ste svi koji se pronalazite u opisu grupe: kreativni, inventivni, originalni ljudi s idejom i željom da od nje jednog dana izraste posao.

Kreativni Booster Kit je zamišljen kao nešto u čemu će biti zabilježene sve Tvoje dobre i odlične strane, ono po čemu si poseban, ali i ono po čemu si čaroban i nenadmašan.

Kako: Svaki dan će biti postavljen jedan zadatak, u obliku kratkog videa i upute što i kako raditi.

Od opreme Ti treba: malo vremena, isto toliko dobre volje, osmjeh u kombinaciji s trunkom imaginacije, taman dovoljno za slatki uvid u Tvoj vlastiti sjaj. 

Još opreme: Trebat će ti i mali bijeli kartončići – nešto kao Index card, veličine malo veće posjetnice – možeš ih izrezati sam, zgodno bi bilo da su jednaki kako bi Kit bio skladan i lagan za pohranu.
Uz kartončiće će Ti super doći markeri, flomići, vodene ili tempera boje, stari časopisi koji se smiju rezuckati, a sasvim je dovoljno i bilo kakvo znanje ispisivanja slova i povlačenja neravnih crta u boji.

Kod rukovanja glitterom budi oprezan, jer bi Kit mogao postati čaroban  

Enivej, grupa je zatvorena jer želimo da se čarolija ne raziđe, ali se u nju može ući svatko tko odgovara opisu u opisu. 
Kreativna Biznis Zona
Dobro došla! Dobro došao!

Vodi, izmišlja, snima videe i komentira Dijana Novak