Creative Business Drive – Kreativi pokretač posla

After few sessions I can already tell TRE is improving my life.

I’m looking forward to taking what I learned here and incorporating it into my daily practice.

I’ve never experience anything like TRE for releasing the tension I carry. I can feel improvements immediately when I leave the session.

Gus 22/02/2019

I can’t believe I’ve never heard of this before. My favourite part of TRE is self-regulating and something you can do whenever you feel like it, and release you feel from it – it’s like magic.

I’m eager to continue this practice and take what I’ve learned from Dijana, and continue this journey with my body, connecting and releasing.

This is one of the kind experience for tension release. I’m so grateful to have learned about TRE thanks to Dijana!

Cait Greely TRE workshop 22/02/2019

Svidjelo mi se što smo kroz radionicu rješavali postojeće probleme, te što smo naučili kako napraviti posao u modernom okruženju.

Jako dobra radionica usmjerena na poduzetništvo.

Robert 22/02/2019

Svidio mi se način predavanja i opuštenost. Ukupni dojam – 5!

Kristina Brdar www.glutenbio.hr 22/02/2019

Svidjela mi se radionice. Dobila sam puno informacija i vježbi i nove uvide na što trebam obratiti pažnju prilikom izrade sadržaja za kanal.

Iva Kralj 22/02/2019

Svidjela mi se otvorenost razgovora, Vi svakako vladate temom.

Sanja Suhić www.conventa.hr 22/02/2019

Svidjela mi se ideja koja nam je prenesena u globalu. Novi pogledi i udice.

Jako sam zadovoljna dobijenim idejama.

Željka Komorčec 22/02/2019

Svidjelo mi se cjelokupno predavanje. Ugodno druženje spojeno s korisnim informacijama.

Dobro utrošeno vrijeme i nadam se da će mi biti ozbiljan pokretač prema onome što uistinu volim i želim raditi.

Maja Klanjčić 22/02/2019

Svidjela mi se neposrednost i prirodnost predavačice. Imam dojam da to što govori dobro poznaje i da ima puno iskustva. Opušten, ali profesionalan pristup.

Zadovoljna sam radionicom. Mislim da smo dobili korisne alate koje možemo primjeniti na svoju situaciju. Sve su to informacije koje su logične i vjerujem da bi kroz poslovanje kroz puno pogrešaka i vremena i sami došli do njega. A ovaj proces će to sigurno ubrzati.

Ivana Klement Creative Business Drive – Kreativni pokretač posla – pilot radionica 22/02/2019

Svidjela mi se opuštena atmosfera, stručnost i personalnost predavača, te cjelokupno predstavljanje ideje.

Ivan Radić Creative Business Drive – Kreativni pokretač posla – pilot radionica 22/02/2019

Način raščlambe ideje prezentiran modulima tečaja Tvoja odlična ideja izuzetno je dobar u sagledavanju svih segmenata važnih u realizaciji same ideje. Omogućuje detaljan pristup ideji i svim njezinim segmentima važnima kako za realizaciju, tako i za održivost. Dodatni plus je u tome što je tečaj doista vođen i što se napredak sudionika kvalitetno prati kako ne bi zaostajali za drugima. Vjerujem da će tečaj biti mnogima koristan u razradi i realizaciji svoje ideje!

Marijeta Matijaš, poslovna savjetnica i lektorica www.kreacija.info, www.poslovnakomunikacija.com 19/08/2018

Ovo funkcionira,ne treba mijenjati.

Zvonka Zg…fb Zvonka Zg FB 02/08/2018

Odličan tečaj. Od teške problematike početnika- kako i što prvo, uz opuštene, kreativne i motivirajuće zadatke do Aha efekta i cijelog plana u samo par tjedana! Zvuči nemoguće, ali usudi se probati 😉

Nikolina 02/08/2018

Moja ideja se u ovom tečaju napokon čini ostvariva.

Sonja 02/08/2018

Nadasve jednostavno, poučno i motivirajuće

Mija 02/08/2018

Dijana je obuhvatila sve segmente od ideje do realizacije .Smatram da na papiru i samim načinom vođenja grupe je pokazala visoki stupanj kompetentnosti oko teme Od Ideje do realizacije . Na svakom je da odluči dal će krenuti u Hrvatskoj u poduzetničkr vode . Ja svakako hoću dok odradim posao u Austriji isto kao poduzetnica .

Mirjana 90 min sa uspješnim poslovnim ženama 02/08/2018

Odlican predavac, strukturiran tecaj, korak po korak do realizacije..prezadovoljna sam!

Marijana Saric 02/08/2018

Napisala sam da su zadaci teški, što ne znači da mi to nije odgovaralo! Naprotiv! Zahtjevnost i ozbiljan pristup prema poslu i razradi poslovnog plana je potrebna. Teški su, ali ne na način da odustaneš od njih, nego da shvatiš s kojim možebitnim preprekama si suočen na putu od ideje do realizacije iste. Uvijek je dobro pogledati ono o čem misliš godinama iz malo drugačijeg kuta i sabrati sve misli i ideje na jedno mjesto. Na ovaj način je to bilo puno lakše učiniti, do te mjere da se sad osjećam spremno napisati poslovni plan i predati ga u ruke države :D. Hvala ti Dijana.

Andreja Hotko Pavić www.soulcraftzone.com 02/08/2018

Bez obzira koliko ste u poduzetništvu, ili se tek namjeravate upustiti, svako AHA će vam dobro doći, a na ovom tečaju ćete ih sigurno imati dosta.

Karmen 02/08/2018

Inspirativan tečaj koji točno na pravi način osnažuje pojedinca u uobličavanju poslovne ideje.

Saša Radić , Radni terapeut www.artisincludum.hr 02/08/2018

Super tecaj. I da ideja ne uspije know how zlata vrijedi

Nino 02/08/2018

Tvoja #odlicnaideja nadohvat je ruke

Još jedna Ivana https://m.facebook.com/ciscenjeRESCUEco/?ref=bookmarks 02/08/2018

Tečaj je bio iznimno koristan jer sam već dulji period vremena imala ideju u svojoj glavi a nisam znala što i kako s njom. Uz stručno vodstvo, korak po korak, moja ideja se počela pretakati na papir i počela je dobivati formu, jasno se iskristalizirala, isčistila i postavila na noge. Sada je spremna za korak dalje u realizaciji.

Emilija Korač 02/08/2018

Prakticiranje metode pomoglo mi je smanjiti razinu stresa, smirenija sam i lakse prihvacam
izazove iz okoline, lakse se fokusiram i mozak mi radi 100 na sat( produktivno)
Kod prve sesije bilo mi je cudno pustiti da tijelo radi svoje,, ali sam se brzo naviknula i
prihvatila to kao nesto zabavno i sigurno.
Voditeljičina stalazenost i smirenost potpuno mi je ulijevala povjerenje i osjecaj sigurnosti
Metoda je jednostavna i ucinkovita i svakako cu preporuciti metodu prijateljima zbog jednostavnosti prakticiranja i rezultata.

Elizabeta M. 24/05/2018

Prvi trening je bio osvježavajući, kao dobar san. Drugi trening me je pomaknuo iz osjećaja zaglavljenosti koji sam imala dan prije, drugi dan sam bila kao “nova ja”.  Pasala mi je atmosfera u kojoj smo vježbali, muzika, meditacija, i osjećala sam se sigurno i opušteno. Svakako ću nastaviti sa vježbanjem i preporučiti i prijateljima, jer je ovo jednostavna i vrlo korisna tehnika.

Anamarija V. 24/05/2018

TRE tečaj pomogao mi je uvelike u vrlo stresnoj zivotnoj situaciji …. treninzi su bili najbolji moguci alat u svakodnevnici, pomazuci da napravim vrijeme za sebe i osjetim znacajno olakšanje nakon svakog treninga I sagledavajuci svoju situaciju svaki puta sve jednostavnijom.

Oduševljena sam citavim konceptom treninga I laganim vjezbama za koje nisu potrebne ranije pripreme.

Osjecaj nakon treninga je neprocjenjiv

Mirela K. 24/05/2018

Osjetila sam djelovanje TRE-a odmah, već na prvoj radionici. Ono čega se posebno sjećam je glas voditeljice, koji mi je pomogao da se opustim i vježbam bez primisli o tome da li radim ispravno ili ne. Nakon radionice sam se osjećala jako opušteno, i to je trajalo cijeli taj dan, što je bilo posebno ugodno.

Cijela atmosfera radionice je bila kao balon koji mi je donio ogroman osjećaj lakoće.

Nina K. 24/05/2018

TRE je pomogao onom dijelu mene koji je tražio pažnju i olakšanje. Osjećala sam se puna energije i svjesnosti. kako je praksa napredovala osjetila sa i onaj tamniji dio sebe, ali ne kroz negativno negativno nego kao iscjeljujuće iskustvo. Osjećala sam se vrlo sigurno i slobodno da se prepustim iskustvu kakvo god bude, bez pritiska i otvorena za sve što se može desiti. ovo je vrlo jednostavna i zabavna tehnika koju bi mogla (i vjerojatno htjela) prakticirati i moja baka.

Jasna B. 24/05/2018

Sada s 4 godišnjim iskustvom vlastitog biznisa dobila i uvid o tome što i kako sam radila. …Da su mi bili dani ovi alati na početku, puno stvari bi mi bilo jasnije, a i lakše. Sve što si lijepo strukturirala webinarom, radila sam intuitivno i sistemom pokušaja i pogrešaka. Sva sreća, izdržala sam.

Znači, bila bih pošteđena puno tapkanja u magli. najjači alati koje si nam dala su meni exel tablica s planiranjem prihoda, jer tada sve postaje egzaktno. i hoćeš, nećeš, energija se usmjerava realizaciji napisanog. nema zujanja. i, ono što sam kroz vlastito iskustvo teško odradila – vježba samopouzdanja. eh, da je bila, tko zna možda bih bila sad u boljoj poziciji

Natalija Urlich Pećarina Vlasnica prvog funkcionalnog kazališta Lutonjica Od Ideje do Profita 10/05/2018

Kada sam krenula u program imala sam neku viziju kakva bi to moja ideja mogla biti i kako bi ju mogla proširiti ali pošto sam još nova u tome moja očekivanja su bila da propitam i odlučim kojim putem ću ići.  Tako da su moja očekivanja bila pozitivna.
Kako smo prolazili kroz module moja ideja je počela dobivati neki smisao i smjernice kako ju realizirati. Sada sam u fazi proširenja te ideje i pronalasku klijenata.
Program kao takav mi je pomogao uvidjeti gdje su moji nedostaci i u kojem smjeru je potrebno ići kako bi stvorila neku poslovnu ideju. Jako sam zadovoljna sa ovom programom dosta toga pruža potiče na razmišljanje i daje neku nadu za buduće poslovne uspjehe. Svaki je početak težak ali smatram da je ovaj program poticaj za poduzetnike koji još točno ne znaju u kojem bi smjeru htjeli ići.  Meni je stvarno to pomoglo te preporučujem svakome da prođe ovaj program.

.

Marija Kukolja poduzetnica Od Ideje do Profita 10/05/2018

Imala sam ideju sto želim raditi, već radim neko vrijeme na njoj, pišem koncept i materijale, ali sam je željela procisiti i profiltrirati kroz ovaj program.

Očekivala sam korak po korak vođenje od ideje do profita, sto sam i dobila.

Paralelno sam pustila da me vodi i kroz ideju koju uopce nisam imala pa me zanimalo gdje cu doci. (ne salim se). Izlazila je iz liste talenata koje imamo. Dosla je i ona do konktetnog naziva  i uklopit ce se u prvotnu ideju Dobila sam potvrdu da sam dobro zamislila svoj koncept, ali i krila da ne držim sliku sitnom. Parole “Dream big” postaju konkretne kroz ovaj program.

Ostala je u temi koju sam željela raditi, ali se povećao opseg i definirali su se konkretni koraci kroz podprojekte. Tocnije, razvijam prvo na malo, a slika vremenom raste.

Program me opustio dok sam razmisljala i sanjala o svom novom idealnom poslu. Ohrabrio da se ubrzam i da ne stajem. Procistio ideju da ja to mogu i da cu imati klijente.

Imala sam “aha” trenutke prvo kod sagledavanja same sebe u pozitivnom svjetlu. Ispada da neke stvari koje se meni prodrazumijevaju, imaju vecu tezinu drugima nego sam mislila.

Zadovoljna sam 5/5.

Očekivala sam da cemo se baviti i osobnim manama i slabostima, međutim.njih sam svjesna i ovako i onako. Jedan ovakav program ih neće rijesiti i to je jedna sasvim druga radionica. Mislim da je ovo dobar koncept u kojemu se postepeno gradi i osobno samopouzdanje i razvija projekt sam po sebi.

Isplatili su se vrijeme i trud uloženi u ovaj projekt.

Sviđa mi se jer program nije strogo ekonomska, suha priča, a nije ni ledbenje u zraku – samo želite i to ce se ostvariti. Kao i dobar arhitektonski projekt ovo je program od ideje do konkretnoga.

Vedrana Grgić Arhitektica i poduzetnica Od Ideje do Profita 10/05/2018

Pogledala sam Vaš webinar i sastavila GetGo planer. Iako sam često čitala o ciljevima i kako ih ostvariti, ovaj webinar me naučio da kad neke stvari staviš na papir, onda imaš veći comitment da to i ostvariš. Sada dolazi drugi dio problema, a to je da na tromjesečnoj bazi provjeravam da li sam ostvarila ciljeve koje sam si zadala u tromjesečju, mislim da u tom dijelu kod najvećeg broja ljudi dolazi do problema u ostvarenju ciljeva. Problem bi mogao biti nedostatak motivacije za ostvarenjem ciljeva ukoliko prvo tromjesečje ne završi kako je planirano. Zato sam ciljeve za prvo tromjesečje postavila niže, a nakon prvog tromjesečja ću revidirati ciljeve za slijedeća tromjesečja. Mislim da tek nakon prve godine ljudi shvate kako postavljati ciljeve, da nije problem ako se ciljevi baš ostvare 100%, a posebno ako će vidjeti da im se mijenja kvaliteta života radi ostvarenja ciljeva.

Anita Pavičić 15/03/2018

Poštovana Dijana,

zahvaljujem se na GetGo planeru. Upravo sam ga isprintala i namjeravam ga
početi koristiti tijekom ovog tjedna.

Webinar je jako dobar, lijepo je razjašnjeno i jako je dobro prikazan
primjer.
Imam malu zamjerku-naime moje uši jako reagiraju na riječ “desiti” koja
nije u duhu našeg jezika, a puno puta se ponavlja 🙂

Daffodila Natasha 28/02/2018

Da, sviđa mi se planer.
Jako je primjenjiv zajedno sa drugim alatima. Kao što sam napisao,
ništa bez angažmana na osobnoj razini … Prava je
istina da bez promjena navika, a prvo uvjerenja ne mogu ništa napraviti.
Alati su oruđa, a mi smo sami oružja.

N. 28/02/2018

Draga Dijana,
Pogledala sam sad video i moram priznati da mi se jako svidio. Jedino mi je žao što ga nisam ugledala prošli mjesec tako da mogu odmah početi planirati. Ja imam poprilično ciljeva, to su više osobni neki ciljevi.. Nastaviti sa mršavljenjem, srediti emocije, smanjiti stres, emotivni život dovesti u red i itd.. Jako mi se svidio način na koji ste sve objasnili i sve ću to primjeniti 🙂 veselim se novim videima.

H.T. 28/02/2018

Pozdrav, sa zanimanjem sam pogledala Vasu prezentaciju. Osobno volim olovku i papir i cesto ih koristim. Imam osjecaj kad stavim na papir da brze pamtim i da sam objektivnija. Vas je planer praktican.i obecavajuci. Ciljeve postavimo prema ostvarivosti i zacinimo dobrom voljom i dosljednosti i rezultati nece izostati

Đulija Cernjul 28/02/2018

…evo me na novo staroj stazi. Našla sam se u novom krugu već poznate mi radionice „Kreativnog puta“ za koju sam se dvoumila od samog početka. Prvi, prošlo godišnji krug odradio je svoje. Došla je prilika za novi krug već utaborenog mi „Kreativnog Puta“. Znajući što mi se slagalo na prvom dijelu puta nije mi bilo lako odlučiti se proći istim a novim i drugačijim putem još jednom. No, pošla sam, vinula se u nepoznato i da, ponovno se zatekla u novoj spoznaji rješavanja stvari koje Život tako nepogrešivo slaže. Na prvom putu bila je riješena određena stvar, situacija koje se protezala prošlu godinu kroz moj život jednostavno je tražila suočavanje i hvatanje u koštac s njom i to je bilo učinjeno, riješeno.  Međutim,  novi put koji je svoja vrata otvorio sredinom 3 mjeseca ove godine zaista je donio novo otkriće spoznavanje starog dijela mene, želje koja je bila prisutna nekoliko prethodnih godina u mom srcu jednostavno se otvorila na novom pladnju i tražila svoje rješavanje. Bacala me sve više i više pred rudo da učinim određene stvari da se izborim za svoj put, očistim sve ono staro i nepotrebno. Jer i ovo novo je negdje izvirilo iz stare želje koja se kao kukuljica utaborila u moje srce. Sve se diglo na površinu želje, spoznaje, otkrića, događaji,  Svemir je samo slagao i slagao ne pitajući me imam li snage i želje boriti se s time. Znao je Svemir da su to davne želje mog srca, znao je da je bila prisutna snažna želja za ostvarivanjem jednog dijela mog života no nije pitao kad će. Stigao je nepogrešivo u pravo vrijeme, pokucao na moja vrata i otvorio ih. Otvorio je moje srce za mene samu da prihvatim svoju želju, da prihvatim sebe i krenem putem kojim sam davno željela. Još uvijek hodam načetim putem, hodam i rješavam stvari koje mi Svemir ovih dana slaže i slaže po svom nahođenju. I ne, ne vidim gdje to završava već me navodi da hodam, hodam i da nema stajanja jer put je stalan i proteže se do vječnosti gdje su sva učenja, sve spoznaje spremljene u šačicu naših sjećanja. Sjećanje me navodi s tinjajućom čežnjom da hodam putem u nepoznato, u visine. I da, ima boli na tom putu ali ta bol je slatko otkriće spoznaje sebe, svog života , onog dijela sebe za ćim duša žeđa. Spoznaje je otkriće,  novo rođenje još nečeg nepoznatog što me goni i goni dalje…. I hvala svim putnicima na našem zajedničkom putu, spojio nas onaj vječni plamen vatre koji pucketa, pucketa i širi se svojim plamenom sve dalje i dalje dok ne dotakne svaku dušu na našim stepenicama Života…

28/03/2016

… Kada smo krenuli na ovaj put svi poticaji koji su na ovaj ili onaj način sudjelovali u ovom našem kreativnom procesu učinili su nešto nevjerojatno – čaroliju otvaranja i puštanja. I kad nitko od nas nije pazio, kada smo se svi totalno opustili i pustili javio se taj osjećaj koji je na tren otpustio sve kočnice kod svih nas i stvorio prekrasnu atmosferu zajedništva. Baš taj iskonski, oslobađajući trenutak oslobodio nas je svih ograda, svih životnih suvišaka koje neminovno svi nosimo i stvorio jedinstvenu i jednostavnu čistoću pripadanja, jednostavno rečeno zajedništva u svoj svojoj punini…

Baš taj trenutak mene je oplemenio i promijenio jer znam da nisam sama i da u ovom sivom i surovom svijetu postoje ljudi poput mene koji teže i žele bolje, ljepše, kreativnije.

Kao što si nam sama rekla kreativa se ne očituje samo u klasičnom kreativnom, umjetničkom radu već se može očitovati kroz cijeli život, kroz naš hod, putanju prema kvalitetnom osobnom razvoju kako u tom umjetničkom, tako i u ljudskom djelu sebe. Sve te niti kojima je, u biti sve to povezano, trebalo je spojiti u smislenu cjelinu i integrirati u naš već postojeći život.

S obzirom da smo intenzivno radili na kreativnom otvaranju ta integracija se očitovala kao igra, spontano se uselila u nas i kao takva odradila potpuno neočekivane promjene. Otvorila je puno polja na kojima još trebamo raditi, ali sa ovim znanjem i spoznajama to će biti puno lakše, zabavnije i veselije jer ih više ne percipiramo kao totalnu ozbiljnost već kao igru, izazov koji želimo ostvariti i uspjeh koji želimo postići ne birajući način i put kojim ćemo to postići, barem ne stvarajući neku svoju zadanu formu i oblik u kojem će nam ta ista polja doći na odradu i rješavanje. Baš taj put ovo otvaranje čini neobičnim i zanimljivim izazovom, a opet s druge strane čarobnim i ispunjavajućim osjećajem koji sve te izazovne trenutke potkrepljuje novim samospoznajama. Sve to u konačnici vodi ka potpunom otvaranju, otpuštanju svih svojih potencijala u njihovim jedinstvenim, našim oblicima i integriranju u naš već postojeći život. Baš ta spoznaja čini ovu radionicu posebnom i prekrasnom.

Hvala ti na svim tim stvarima koje si nam dala jer smo dobili znanje i alat za nastavak ove priče, naše osobne, kreativne priče. Dala si nam način kako ćemo stvarati, kretati se i raditi dalje na svom napretku kako u kreativnom, tako i u osobnom smislu.

28/03/2016

… Dala sam si dozvolu, dopuštenje, idi probaj, možeš ti to i kreativna radionica zaokružila je cjelinu. Istina, došla sam skeptično, misleći što će to uopće meni, što ću trošiti svoje vrijeme i sredstva na nešto što mi nije poznato niti znam gdje će me odvesti. Hvala Aniti koja me strpljivo dovela tebi. Krećući na radionicu rekla  sam si  „OK“, možda barem dobijem odgovor kojim djelom umjetnosti se želim baviti. Prethodnih godina po glavi mi se vrtjelo slikanje i pisanje no odluka nije dolazila, nije kucala na vrata nisam joj dozvoljavala da se pokaže, izrazi. Kako si  nas vodila  kroz svoju radionicu maska je padala, skidala se sloj po sloj, moje djetinje biće polako je počelo izlaziti van u svijet. Došlo je tako željeno dopuštenje „Idi, uživaj, radi ono što voliš, igraj se“. Došle su neočekivane spoznaje kojim

nisam smisao vidjela u kreativnoj energiji, nisam ih smještavala u samo biće kreative jer po mom viđenju tu nisu pripadale. Za mene je kreativa bila čista umjetnost nevezana sa stvarnim vanjskim svijetom. Srušila si sve te predrasude i povezala umjetnost, život, igru , kreativu u jedno, sve je to postalo jedna cjelina, smisao svega, postalo je postojanje iz kojeg sve ide, postali smo mi.   Zahvalna sam na proširenju tog vidika koji si nam dala, vodila nas sve dalje i dalje u istraživanje nas samih skidajući oklope koji su nas držali prikovane na mjesto. Stvari su se počele slagati,  a slažu se i dalje kako idemo sve dalje i dublje. Zajedništvo koje je dotaklo svaku osobu na putu ove radionice ostavilo je trag u srcima. Naša srca vode nas dalje na nova neistražena mjesta i samo čekaju svoju priliku da zablistaju svojim novim sjajem u novootkrivenoj očišćenoj punini.  Mi sami idemo dalje jer nas goni novootkrivena sila, snaga koja je izašla van i ne daje nam da stanemo već žudno koračamo u nove visine, u otkrivanje možda još nekog neistraženog djela bića koje čeka svoju priliku. Hvala svakoj osobi na zajedničkom dijeljenju svakog tog trenutka, hvala svima nama koji smo si dopustili taj zajednički put.

Gordana G.

28/03/2016

Sa punim stavom i zahvalnošću mogu reći kao mi je ta radionica promijenila život. Došla sam jer sam željela učiniti nešto za sebe i stvoriti promjenu, otvoriti se životu, ljudima, bojama, plesu, glazbi i ljubavi, a ostaviti strah. Dobila sam toliko više od toga. Sada redovno pohađam radionice plesa i pjevanja, puno se više krećem, zalažem za sebe, ostvarujem svoje ideje i potencijale. To su bila moja vrata u svijet u društvu koje je bilo genijalno i za pravoj zabavi. Hvala, hvala, hvala……

K.K., Kreativni put

28/03/2016

Kreativni put-definitivno je šutnuo nogom u g… umjetnika koji se sakrio, zaspao čučeći u meni i “izbacio” ga van, gdje i pripada! Odlične radionice, odlična voditeljica, mala grupa prekrasnih ljudi velike duhovnosti. Uživala sam u svakoj minuti ” Kreativnog puta”! Zahvalna Svemiru!

28/03/2016

Od Tvoje Najbolje Ideje do Profita

Imala sam ideju sto želim raditi, već radim neko vrijeme na njoj, pišem koncept i materijale, ali sam je željela procisiti i profiltrirati kroz ovaj program.

Očekivala sam korak po korak vođenje od ideje do profita, sto sam i dobila.

Paralelno sam pustila da me vodi i kroz ideju koju uopce nisam imala pa me zanimalo gdje cu doci. (ne salim se). Izlazila je iz liste talenata koje imamo. Dosla je i ona do konktetnog naziva  i uklopit ce se u prvotnu ideju Dobila sam potvrdu da sam dobro zamislila svoj koncept, ali i krila da ne držim sliku sitnom. Parole "Dream big" postaju konkretne kroz ovaj program.

Ostala je u temi koju sam željela raditi, ali se povećao opseg i definirali su se konkretni koraci kroz podprojekte. Tocnije, razvijam prvo na malo, a slika vremenom raste.

Program me opustio dok sam razmisljala i sanjala o svom novom idealnom poslu. Ohrabrio da se ubrzam i da ne stajem. Procistio ideju da ja to mogu i da cu imati klijente.

Imala sam "aha" trenutke prvo kod sagledavanja same sebe u pozitivnom svjetlu. Ispada da neke stvari koje se meni prodrazumijevaju, imaju vecu tezinu drugima nego sam mislila.

Zadovoljna sam 5/5.

Očekivala sam da cemo se baviti i osobnim manama i slabostima, međutim.njih sam svjesna i ovako i onako. Jedan ovakav program ih neće rijesiti i to je jedna sasvim druga radionica. Mislim da je ovo dobar koncept u kojemu se postepeno gradi i osobno samopouzdanje i razvija projekt sam po sebi.

Isplatili su se vrijeme i trud uloženi u ovaj projekt.

Sviđa mi se jer program nije strogo ekonomska, suha priča, a nije ni ledbenje u zraku – samo želite i to ce se ostvariti. Kao i dobar arhitektonski projekt ovo je program od ideje do konkretnoga.

Vedrana Grgić Arhitektica i poduzetnica

Kada sam krenula u program imala sam neku viziju kakva bi to moja ideja mogla biti i kako bi ju mogla proširiti ali pošto sam još nova u tome moja očekivanja su bila da propitam i odlučim kojim putem ću ići.  Tako da su moja očekivanja bila pozitivna.
Kako smo prolazili kroz module moja ideja je počela dobivati neki smisao i smjernice kako ju realizirati. Sada sam u fazi proširenja te ideje i pronalasku klijenata.
Program kao takav mi je pomogao uvidjeti gdje su moji nedostaci i u kojem smjeru je potrebno ići kako bi stvorila neku poslovnu ideju. Jako sam zadovoljna sa ovom programom dosta toga pruža potiče na razmišljanje i daje neku nadu za buduće poslovne uspjehe. Svaki je početak težak ali smatram da je ovaj program poticaj za poduzetnike koji još točno ne znaju u kojem bi smjeru htjeli ići.  Meni je stvarno to pomoglo te preporučujem svakome da prođe ovaj program.

.

Marija Kukolja poduzetnica

Sada s 4 godišnjim iskustvom vlastitog biznisa dobila i uvid o tome što i kako sam radila. ...Da su mi bili dani ovi alati na početku, puno stvari bi mi bilo jasnije, a i lakše. Sve što si lijepo strukturirala webinarom, radila sam intuitivno i sistemom pokušaja i pogrešaka. Sva sreća, izdržala sam.

Znači, bila bih pošteđena puno tapkanja u magli. najjači alati koje si nam dala su meni exel tablica s planiranjem prihoda, jer tada sve postaje egzaktno. i hoćeš, nećeš, energija se usmjerava realizaciji napisanog. nema zujanja. i, ono što sam kroz vlastito iskustvo teško odradila - vježba samopouzdanja. eh, da je bila, tko zna možda bih bila sad u boljoj poziciji

Natalija Urlich Pećarina Vlasnica prvog funkcionalnog kazališta Lutonjica

GetGo-planer

GetGo planer

Pozdrav, sa zanimanjem sam pogledala Vasu prezentaciju. Osobno volim olovku i papir i cesto ih koristim. Imam osjecaj kad stavim na papir da brze pamtim i da sam objektivnija. Vas je planer praktican.i obecavajuci. Ciljeve postavimo prema ostvarivosti i zacinimo dobrom voljom i dosljednosti i rezultati nece izostati

Đulija Cernjul

GetGo planer

Draga Dijana,
Pogledala sam sad video i moram priznati da mi se jako svidio. Jedino mi je žao što ga nisam ugledala prošli mjesec tako da mogu odmah početi planirati. Ja imam poprilično ciljeva, to su više osobni neki ciljevi.. Nastaviti sa mršavljenjem, srediti emocije, smanjiti stres, emotivni život dovesti u red i itd.. Jako mi se svidio način na koji ste sve objasnili i sve ću to primjeniti 🙂 veselim se novim videima.

H.T.

GetGo planer

Da, sviđa mi se planer.
Jako je primjenjiv zajedno sa drugim alatima. Kao što sam napisao,
ništa bez angažmana na osobnoj razini ... Prava je
istina da bez promjena navika, a prvo uvjerenja ne mogu ništa napraviti.
Alati su oruđa, a mi smo sami oružja.

N.

GetGo planer

Poštovana Dijana,

zahvaljujem se na GetGo planeru. Upravo sam ga isprintala i namjeravam ga
početi koristiti tijekom ovog tjedna.

Webinar je jako dobar, lijepo je razjašnjeno i jako je dobro prikazan
primjer.
Imam malu zamjerku-naime moje uši jako reagiraju na riječ "desiti" koja
nije u duhu našeg jezika, a puno puta se ponavlja 🙂

Daffodila Natasha

Pogledala sam Vaš webinar i sastavila GetGo planer. Iako sam često čitala o ciljevima i kako ih ostvariti, ovaj webinar me naučio da kad neke stvari staviš na papir, onda imaš veći comitment da to i ostvariš. Sada dolazi drugi dio problema, a to je da na tromjesečnoj bazi provjeravam da li sam ostvarila ciljeve koje sam si zadala u tromjesečju, mislim da u tom dijelu kod najvećeg broja ljudi dolazi do problema u ostvarenju ciljeva. Problem bi mogao biti nedostatak motivacije za ostvarenjem ciljeva ukoliko prvo tromjesečje ne završi kako je planirano. Zato sam ciljeve za prvo tromjesečje postavila niže, a nakon prvog tromjesečja ću revidirati ciljeve za slijedeća tromjesečja. Mislim da tek nakon prve godine ljudi shvate kako postavljati ciljeve, da nije problem ako se ciljevi baš ostvare 100%, a posebno ako će vidjeti da im se mijenja kvaliteta života radi ostvarenja ciljeva.

Anita Pavičić

Kreativni put

Kreativni put-definitivno je šutnuo nogom u g… umjetnika koji se sakrio, zaspao čučeći u meni i “izbacio” ga van, gdje i pripada! Odlične radionice, odlična voditeljica, mala grupa prekrasnih ljudi velike duhovnosti. Uživala sam u svakoj minuti ” Kreativnog puta”! Zahvalna Svemiru!

Sa punim stavom i zahvalnošću mogu reći kao mi je ta radionica promijenila život. Došla sam jer sam željela učiniti nešto za sebe i stvoriti promjenu, otvoriti se životu, ljudima, bojama, plesu, glazbi i ljubavi, a ostaviti strah. Dobila sam toliko više od toga. Sada redovno pohađam radionice plesa i pjevanja, puno se više krećem, zalažem za sebe, ostvarujem svoje ideje i potencijale. To su bila moja vrata u svijet u društvu koje je bilo genijalno i za pravoj zabavi. Hvala, hvala, hvala……

K.K., Kreativni put

… Dala sam si dozvolu, dopuštenje, idi probaj, možeš ti to i kreativna radionica zaokružila je cjelinu. Istina, došla sam skeptično, misleći što će to uopće meni, što ću trošiti svoje vrijeme i sredstva na nešto što mi nije poznato niti znam gdje će me odvesti. Hvala Aniti koja me strpljivo dovela tebi. Krećući na radionicu rekla  sam si  „OK“, možda barem dobijem odgovor kojim djelom umjetnosti se želim baviti. Prethodnih godina po glavi mi se vrtjelo slikanje i pisanje no odluka nije dolazila, nije kucala na vrata nisam joj dozvoljavala da se pokaže, izrazi. Kako si  nas vodila  kroz svoju radionicu maska je padala, skidala se sloj po sloj, moje djetinje biće polako je počelo izlaziti van u svijet. Došlo je tako željeno dopuštenje „Idi, uživaj, radi ono što voliš, igraj se“. Došle su neočekivane spoznaje kojim

nisam smisao vidjela u kreativnoj energiji, nisam ih smještavala u samo biće kreative jer po mom viđenju tu nisu pripadale. Za mene je kreativa bila čista umjetnost nevezana sa stvarnim vanjskim svijetom. Srušila si sve te predrasude i povezala umjetnost, život, igru , kreativu u jedno, sve je to postalo jedna cjelina, smisao svega, postalo je postojanje iz kojeg sve ide, postali smo mi.   Zahvalna sam na proširenju tog vidika koji si nam dala, vodila nas sve dalje i dalje u istraživanje nas samih skidajući oklope koji su nas držali prikovane na mjesto. Stvari su se počele slagati,  a slažu se i dalje kako idemo sve dalje i dublje. Zajedništvo koje je dotaklo svaku osobu na putu ove radionice ostavilo je trag u srcima. Naša srca vode nas dalje na nova neistražena mjesta i samo čekaju svoju priliku da zablistaju svojim novim sjajem u novootkrivenoj očišćenoj punini.  Mi sami idemo dalje jer nas goni novootkrivena sila, snaga koja je izašla van i ne daje nam da stanemo već žudno koračamo u nove visine, u otkrivanje možda još nekog neistraženog djela bića koje čeka svoju priliku. Hvala svakoj osobi na zajedničkom dijeljenju svakog tog trenutka, hvala svima nama koji smo si dopustili taj zajednički put.

Gordana G.

… Kada smo krenuli na ovaj put svi poticaji koji su na ovaj ili onaj način sudjelovali u ovom našem kreativnom procesu učinili su nešto nevjerojatno – čaroliju otvaranja i puštanja. I kad nitko od nas nije pazio, kada smo se svi totalno opustili i pustili javio se taj osjećaj koji je na tren otpustio sve kočnice kod svih nas i stvorio prekrasnu atmosferu zajedništva. Baš taj iskonski, oslobađajući trenutak oslobodio nas je svih ograda, svih životnih suvišaka koje neminovno svi nosimo i stvorio jedinstvenu i jednostavnu čistoću pripadanja, jednostavno rečeno zajedništva u svoj svojoj punini…

Baš taj trenutak mene je oplemenio i promijenio jer znam da nisam sama i da u ovom sivom i surovom svijetu postoje ljudi poput mene koji teže i žele bolje, ljepše, kreativnije.

Kao što si nam sama rekla kreativa se ne očituje samo u klasičnom kreativnom, umjetničkom radu već se može očitovati kroz cijeli život, kroz naš hod, putanju prema kvalitetnom osobnom razvoju kako u tom umjetničkom, tako i u ljudskom djelu sebe. Sve te niti kojima je, u biti sve to povezano, trebalo je spojiti u smislenu cjelinu i integrirati u naš već postojeći život.

S obzirom da smo intenzivno radili na kreativnom otvaranju ta integracija se očitovala kao igra, spontano se uselila u nas i kao takva odradila potpuno neočekivane promjene. Otvorila je puno polja na kojima još trebamo raditi, ali sa ovim znanjem i spoznajama to će biti puno lakše, zabavnije i veselije jer ih više ne percipiramo kao totalnu ozbiljnost već kao igru, izazov koji želimo ostvariti i uspjeh koji želimo postići ne birajući način i put kojim ćemo to postići, barem ne stvarajući neku svoju zadanu formu i oblik u kojem će nam ta ista polja doći na odradu i rješavanje. Baš taj put ovo otvaranje čini neobičnim i zanimljivim izazovom, a opet s druge strane čarobnim i ispunjavajućim osjećajem koji sve te izazovne trenutke potkrepljuje novim samospoznajama. Sve to u konačnici vodi ka potpunom otvaranju, otpuštanju svih svojih potencijala u njihovim jedinstvenim, našim oblicima i integriranju u naš već postojeći život. Baš ta spoznaja čini ovu radionicu posebnom i prekrasnom.

Hvala ti na svim tim stvarima koje si nam dala jer smo dobili znanje i alat za nastavak ove priče, naše osobne, kreativne priče. Dala si nam način kako ćemo stvarati, kretati se i raditi dalje na svom napretku kako u kreativnom, tako i u osobnom smislu.

…evo me na novo staroj stazi. Našla sam se u novom krugu već poznate mi radionice „Kreativnog puta“ za koju sam se dvoumila od samog početka. Prvi, prošlo godišnji krug odradio je svoje. Došla je prilika za novi krug već utaborenog mi „Kreativnog Puta“. Znajući što mi se slagalo na prvom dijelu puta nije mi bilo lako odlučiti se proći istim a novim i drugačijim putem još jednom. No, pošla sam, vinula se u nepoznato i da, ponovno se zatekla u novoj spoznaji rješavanja stvari koje Život tako nepogrešivo slaže. Na prvom putu bila je riješena određena stvar, situacija koje se protezala prošlu godinu kroz moj život jednostavno je tražila suočavanje i hvatanje u koštac s njom i to je bilo učinjeno, riješeno.  Međutim,  novi put koji je svoja vrata otvorio sredinom 3 mjeseca ove godine zaista je donio novo otkriće spoznavanje starog dijela mene, želje koja je bila prisutna nekoliko prethodnih godina u mom srcu jednostavno se otvorila na novom pladnju i tražila svoje rješavanje. Bacala me sve više i više pred rudo da učinim određene stvari da se izborim za svoj put, očistim sve ono staro i nepotrebno. Jer i ovo novo je negdje izvirilo iz stare želje koja se kao kukuljica utaborila u moje srce. Sve se diglo na površinu želje, spoznaje, otkrića, događaji,  Svemir je samo slagao i slagao ne pitajući me imam li snage i želje boriti se s time. Znao je Svemir da su to davne želje mog srca, znao je da je bila prisutna snažna želja za ostvarivanjem jednog dijela mog života no nije pitao kad će. Stigao je nepogrešivo u pravo vrijeme, pokucao na moja vrata i otvorio ih. Otvorio je moje srce za mene samu da prihvatim svoju želju, da prihvatim sebe i krenem putem kojim sam davno željela. Još uvijek hodam načetim putem, hodam i rješavam stvari koje mi Svemir ovih dana slaže i slaže po svom nahođenju. I ne, ne vidim gdje to završava već me navodi da hodam, hodam i da nema stajanja jer put je stalan i proteže se do vječnosti gdje su sva učenja, sve spoznaje spremljene u šačicu naših sjećanja. Sjećanje me navodi s tinjajućom čežnjom da hodam putem u nepoznato, u visine. I da, ima boli na tom putu ali ta bol je slatko otkriće spoznaje sebe, svog života , onog dijela sebe za ćim duša žeđa. Spoznaje je otkriće,  novo rođenje još nečeg nepoznatog što me goni i goni dalje…. I hvala svim putnicima na našem zajedničkom putu, spojio nas onaj vječni plamen vatre koji pucketa, pucketa i širi se svojim plamenom sve dalje i dalje dok ne dotakne svaku dušu na našim stepenicama Života…