Kako Design Thinking može pokrenuti Tvoj posao na bolje (2)

Kreativni Hot Spot

To je baš ona stvar, trenutak, način u kojem se može u odnos između tebe i tvojeg klijenta ubaciti nešto čarobno, kreativno, što daje dodatnu vrijednost tvojem klijentu, ono nešto zbog čega će te on izabrati.
Istovremeno, to je mjesto, stvar, trenutak u kojem može doći do izražaja tvoja posebnost, autentičnost i neponovljivost – mjesto iz kojeg gradiš svoju prepoznatljivost, brend.

Posao, bez obzira koje je vrste, uvijek je nešto što se događa među ljudima – i s jedne i s druge strane su uvijek ljudi, i zato uvijek možemo napraviti razliku.
Design thinking je metodologija koja u svojoj osnovi ima iskrenu, empatičnu zainteresiranost za stvarnog čovjeka, koja nam pomaže detektirati te čarobne Hot Spot trenutke koji zaista čine razliku.

 

Kreativni Hot spot – kako promijeniti obično iskustvo u neobično.
Mjesto gdje obično iskustvo postaje izvanredno i autentično.

Kako bi i osobno osjetili razliku, ovdje je malo zadatak, sličan onima koje radimo u interaktivnom online programu Tvoja #odličnaideja – pričam Ti priču o jednoj kupovini koju većina žena obavlja vrlo često, barem jednom mjesečno, i pitam Te:

Kakvo bi trebalo biti tvoje iskustvo u toj trgovini, da te ona zauvijek zadrži za svog klijenta?

… i pričam moje iskustvo, od prije dosta godina – i vjerujem da je sada u većini trgovina drugačije, da se promijenilo na bolje.

Što bi Tebe kao klijenta zadržalo?

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] >>>> pročitaj više o KHS-u u članku: Kako design Thinking može pokrenuti tvoj posao … […]

Comments are closed.